Fritids Aktivitet
Brug de små pile til næste side 
 

En barndoms drøm

For ikke så længe siden gik det op for mig at jeg har opfyldt en af mine drengedrømme. Jeg havde ikke fysikken og den gode eksamen til at blive pilot så det blev kun til lidt flyvning hjemme i baghaven, med en model helikopter. Derfor kastede jeg mig, i en alder af kun 13 år over plastik model byggeriet. For cirka to år siden gik det det så op for mig at nu havde jeg faktisk opfyldt en af mine drengedrømme. Ikke at blive pilot men -
 lidt udsvævende har jeg jo nok altid været. Se mere herom under Toning og lydhealing.

Det hele startede med at der kom en ny dreng ind i vores 6. klasse. Den første gang jeg var på besøg i hans hjem, viste han mig at der på deres loft befandt sig en hel lufthavn i miniature format. Her så jeg modeller af Fly, Tanks og bygninger i skala 1: 72.

Selvfølgelig var jeg totalt solgt til stanglakrids i det øjeblik. Det er snart 40 år siden at denne fantastiske verden blev åbenbaret for mine beundrende øjne og det fremgår tydeligt af fotoalbummet, hvor omfangsrig denne hobby kan blive.

Jeg kan stadig finde nye modeller at indkøbe, på trods af at mine skabe og skuffer er fyldt til bristepunktet.


Samlingen består af over 200 samlede modeller af hovedsageligt Tyske fly fra Anden Verdenskrig i skala 1: 200, 1: 144 1: 72, 1: 48, 1: 32 og 1: 24. Den indeholder også flere hundrede modeller af Tanks, skibe, helikoptere, mennesker, rumfartøjer og en enkelt hest med rytter.

For nyligt er jeg også kommet i gang med at lave model landskaber. Så nu må jeg da indrømme at den drengedrøm er levet næsten helt ud.
 
Alt i plastik
En mangeårig hobby
Den færdige model viser slet ikke det store arbejde der ligger i at opnå et godt resultat.
tysk jet bombefly,arado234,jetbombernasi fly,bemandet raket,natter,
John. H. Pedersen.
Lav din egen hjemmeside med mono.net